Arrangörer

 

Förutom att producera egna rundresor, samarbetar Tur & Retur med andra arrangörer på marknaden, tex:

 

Shongololo Express trafikerar sju länder i södra Afrika, såsom Sydafrika, Namibia, Swaziland, Botswana, Zimbabwe, Zambia och Tanzania. Tåget förflyttar sig nattetid. Varje morgon kommer ni fram till en ny destination och tåget gör stopp.
Ombord tåget medföljer bussar samt guider för dagens utflykter. Beroende på destination kan utflykterna bestå av allt från djursafari till dykning och färder med varmluftsballong.

 

 

Sunway Safaris satarade 1994 med två grabbar som hade en minibuss och guidade en tur med en stor portion entusiasm. Idag har företaget växt och de kör mer än 250 olika turer varje år i 13 olika länder i södra delen av Afrika. Att välja Sunway Safaris innebär att du får kvalitee på din resa då de endast tar små grupper på max 12 personer.

 

Katalog 2016 

Katalog 2017 

 

 

 

Tour Africa är en av Sveriges ledande arrangörer av resor till Afrika, med över 30 års erfarenhet. Vi har flera bra exempel på bra resor till Afrika, men du har alltid möjligheten att skräddarsy din egen. Vi kallar det All Exclusive och det ger dig nästintill obegränsade möjligheter.

Vi har resor för alla, men vänder oss främst till dig som vill resa mer självständigt, oavsett om du vill spendera tiden på stranden, i naturen eller i en jeep på savannen.

 

 

Nomad Tours har ett innehållsrikt program på hela södra Afrika, från Sydafrika i söder till Etiopien i norr. Du väljer själv vilken klass du vill ha på din rundresa, fina hotell eller enklare bush camping, det senare dock med mycket komfortabla tält. Deras guider är väl förtrogna med sina länders kultur, fauna, historia mm. Nomad Tours arrangerar allt från korta stadsutflykter, safaris, ökenvandringar, sol och bad på Zanzibar, bestigning av Kilimanjaro, Masai Mari och Serengeti, bergsgorillor, vingårdar på Garden Route, ja allt vad den södra delen av Afrikas kontinent har att erbjuda.

 

 


AAT Kings har det största programmet på Australien och Nya Zealand. De har allt från korta dagsutflykter till långa rundresor, med flyg, buss och/eller tåg. De har lågkostnadsresor, t ex camping, och de har mer komfortabla rundresor. Du bestämmer!

 

  


Swanson är specialisten på Nordamerika. Sedan starten 1978 har de arrangerat många rundresor , släktresor, weekend paket, resor på egen hand mm på den amerikanska kontinenten. På senare år har de även utökat programmet som nu även innehåller Västindien, Australien, Söderhavet, Mexico och Sydamerika.

 

 


Lotus Travel är ledande på resor till Kina. De har ett mycket varierande program innefattande storstäder, Gula Bergen, Sidenvägen, Yangtzefloden mm. Deras Stora Kina resa omfattar de mesta och bästa av landet. Lotus Travel har ett antal svensktalande guider som gör en bra resa ännu bättre. Utöver Kina har de resor i Japan, Vietnam, Laos, Kambodja och Indien.

 

 

GAP Adventures arrangerar guidade rundresor för den lite mer äventyrlige. Dock med komfort. Arrangören vänder sig till alla åldrar. Du kan välja mellan rundresa bland glaciärerna i södra Argentina, rundresa från pyramiderna i Egypten till Petra i Jordanien eller varför inte Indochina Discovery där du bekantar dig med Thailand, Laos, Vietnam och Kambodja under samma resa.

  

Kinaresor Draken har Sveriges största och mest innehållsrika program på Kina. De gör även specialprogram för grupper. Deras färdledare är svenska och deras guider är oftast svensktalande. Är du en återkommande kund, så kan du få återbesöksrabatt. Draken Kinaresor har även program i Laos, Kambodja, Vietnam, Burma och Taiwan.

 

 

Indien Resor har Sveriges största och mest innehållsrika program på Indien. De gör även specialprogram för grupper. Deras färdledare är svenska och deras guider är oftast svensktalande. 

 

 


Jambo Tours har ett rikt program av rundresor på de flesta kontinenter från Asien till Antarktis. Deras långa erfarenhet i branschen borgar för kvalité under resans gång.

 

 

Atlantis Rejser är en dansk arrangör som är mycket duktiga på Egypten. De har charterresor till Sharm el Sheikh, kryssningar på Nilen, rundresor i Egypten mm. Var och ett för sig eller i kombination med varandra.
Förutom Egypten har de bra program i Toscana, på Sardinien samt paradisöarna Maldiverna, Mauritius och Seychellerna.

 

 

 

 

 


Kom in till oss på Norra Storgatan 16 i Helsingborg och hämta din katalog!


Tel: 042 - 13 95 00             E-post: mail@turretur.se             Norra Storgatan 16, 25220 Helsingborg             © Copyright Turretur             


 | Webbkarta | Logga in |