Invigning av Celebrity Reflection 10-12 okt

Jag hade förmånen att få vara med på jungfruturen med Celebrity Reflection. Med på turen var många personer från hela världen som jobbade just i resebranschen men även journalister samt 50 privatpersoner som hade vunnit sina platser genom den brittiska tidningen The Telegraph.

 

Kryssningen utgick ifrån Eemshaven i Holland på onsdagkväll och avslutades i Amsterdam på fredagmorgon.

 

Ombord fick vi uppleva allt från den obligatoriska säkerhetsgenomgången till rundvandring, shower och inte minst den fantastiska maten i alla dess former och format dygnet runt.

 

Vid rundvandringen fick vi se olika typer av hytter. Över 60% av hytterna har balkong. Vissa typer av sviter har dusch och badkar både inne och ute. Värstingsviten har en inglasad dusch som hänger utanpå fartyget. Massor med snygga små häftiga detaljer överallt. Själv bodde jag i en vanlig balkonghytt som var rymlig och ett relativt stort badrum. Framförallt var det en speciell känsla när precis allt var sprillans nytt.

 

 


På översta däcket finns det en gräsmatta där man kan ha picknick i det gröna, eller mysa i en av de utplacerade ”Cabanas”. Restaurangen ”Lawn Club Grill” finns på detta däck. Där grillar man tillsammans med en kock för att sen njuta av maten utomhus.

 

 

 

Det finns ett stort utbud av restauranger ombord. Det finns verkligen något för alla, garanterat går ingen hungrig därifrån. Detta gäller såväl frukost som lunch som middag. Allt ifrån buffé restauranger till specialrestauranger.

 

 

Det fanns en ”iLounge” där du kan kolla din e-mail eller surfa på nätet eller ta en kurs i hur du ska få ut det bästa från din Mac dator, öppet från morgon till kväll.

 

 

 

Lugna ställen som ”The Hideaway” eller ”The Library” där man kan njuta av en bra bok och en kopp kaffe är mycket trivsamma. Vill man ha lite mer spänning så kan man gå till Casinot och prova sin lycka.

 

 


Showerna ombord är oftast fantastiska. På denna kryssning så var det en skämtsam jonglör som underhöll första kvällen och en riktigt bra show med sång och dans och andra uppträdande andra kvällen. Teatern där showerna hålls är extra stor för att alla ska få plats och man ser scenen bra var man än sitter.

 

 

 

Detta var bara ett litet smakprov på vad som erbjuds ombord. På denna korta kryssning hann jag varken se eller prova på allt som fanns
tillgängligt och erbjöds ombord. Ett enastående fartyg som jag hoppas många ska få uppleva lyxen ombord på inom det närmaste.

Deras slogan ”modern luxury” är verkligen mitt i prick!  Se fler bilder längre ner!

 

Med vänliga hälsningar
Carina Nilsson

 

 
   
   
   
   
   
   

 


Tel: 042 - 13 95 00             E-post: mail@turretur.se             Norra Storgatan 16, 25220 Helsingborg             © Copyright Turretur             


 | Webbkarta | Logga in |