Florida Paketresa

 
 

 

Med över 300 solskensdagar om året så är det med all rätt Florida kallas "The Sunshine State". Ett paradis med många och långa, palmkantade stränder.

 

Miami har något att erbjuda alla, fina stränder, ett enastående nattliv, massor av affärer och läckra restauranger. Tack vare sitt fantastiska läge på Floridas sydligaste spets är det soligt och varmt året runt. Dess blandning av Noramerika med en smak av Västindien , en touch av Latinamerika  och en antydan till Europa, ger Miami ett levande kulturliv.

 

Men fastna inte i Miami, det finns så otroligt mycket mer att se och uppleva i Florida. Orlando med alla sina fantasifulla nöjesfält. Upplev Fort Lauderdale som även kallas Amerikas Venedig eller juvelen i söder, Key West, är en förförisk småstad. Njut av den avslappnade västkusten vid den Mexikanska golfen.

 

I söder har du Everglades, ett stort träsk- och vildmarksområde där du kan kan åka ut på en tur med "air boat" och se det unika djurlivet, tex. ormar, alligatorer, sköldpaddor m.m.

 

Är du golfintresserad så är Florida ett riktigt Mecka för dig, med nästan ett oändligt antal banor att spela på.

 

Floridaresan kan med fördel kombineras med en kryssning.

 

Florida paket med flyg, 2 veckors bilhyra samt 3 nätter på bra 3-stjärnigt hotell i Miami South Beach.

Pris: ca 9105:- per person.

Priset är baserat på att 2 personer delar dubbelrum.

Ovanstående pris är beräknat på en resa i februari/mars 2016.

Kontakta Tur & Retur för att få ett pris på just när ni vill åka.

 

 

Tillbaka

 

     
     

Tel: 042 - 13 95 00             E-post: mail@turretur.se             Norra Storgatan 16, 25220 Helsingborg             © Copyright Turretur             


 | Webbkarta | Logga in |