Sydafrika

 

Åk på äventyr i Sydafrika. Sydafrika har ett fantastiskt utbud av sevärdheter, djur och natur, vingårdar och andra spektakulära upplevelser. Det natursköna och kulturrika Sydafrika omfamnas av Atlanten och Indiska oceanen. Sydafrika är ett stort land, cirka tre gånger Sveriges yta. Sydafrika utgör en mycket vacker del av Afrika, beläget lika långt söder om ekvatorn som Medelhavet är Norr om ekvatorn. Landet har fler vilt levande djurarter än hela Nord- och Sydamerika, Europa och Asien tillsammans. Det har en sjättedel av världens marina djurliv och världens i särklass rikaste växtliv. Sydafrika har något att erbjuda alla och oavsett hur många gånger du åker hit så finns det alltid något nytt att se och göra.

 

Som ett reseförslag där man kör själv har vi satt ihop ett paket med flyg från Köpenhamn och totalt 14 nätter på boende i turistklass, blandat hotell, lodger, guest houses och B&B. 3 nätter Kapstaden, 2 nätter vindistrikten, 2 nätter Oudtshoorn, 2 nätter Plettenberg Bay, 2 nätter Jeffreys Bay, 2 nätter på safari i Kariega Game Reserve och 1 natt i Port Elizabeth, samt en mindre hyrbil i 11 dagar som hämtas i Kapstaden och lämnas i Port Elizabeth.

 

Pris ca 21.900:- per person vid del i dubbelrum.

 

Flyg från andra orter kan ordnas.

Tillsammans hittar vi boende och resrutt som passar Er.

Eventuella utflykter, turer m.m. hjälper vi till med att boka.

Priserna ovan är baserade på avresa i januari till mars 2018 men berätta för oss när Ni vill åka så tar vi fram bästa möjliga pris för din resa.

 

 

Tillbaka

 

 


Tel: 042 - 13 95 00             E-post: mail@turretur.se             Norra Storgatan 16, 25220 Helsingborg             © Copyright Turretur             


 | Webbkarta | Logga in |