Europa

 

 

Estland

Varför inte resa österut på nästa weekend resa? Våra baltiska grannländer har mycket att erbjuda. Estland ligger längst norrut av dessa tre.

 

Läs mer »

     
 

Frankrike

Weekend i Paris, soliga dagar vid Atlantkusten eller på Cote d'Azur, vandring i Provence, vingårdar, gourmetmat och mycket mera. Ja, Frankrike har något för alla. Vi hjälper dig boka din Frankrike resa!

 

Läs mer »

     
 

Irland

Irland, även kallad den gröna ön, ger verkligen skäl för namnet. Långa, rullande, gröna fält är något som förknippas med landet. Annat är Atlantkustens dramatiska klippor, gamla slott, golfbanor, och betande får.

 

Läs mer »

     
 

Italien

Italien är mer än sol och bad. Det långsmala landet med sin länga kustlinje har mycket att erbjuda avseende historia, kultur, vin, mat mm.

 

Läs mer »

     
 

Madeira

Ögruppen Madeira ligger i Atlanten och tillhör Portugal. Den ligger 70 mil sydväst om det portugisiska fastlandet. Madeira lockar många turister tack vare ett milt klimat och stor blomsterprakt.

 

Läs mer »

 

 

 

 

Malta

På Malta skiner solen nästan hela året och du har chansen att njuta av friluftslivet när det är som bäst. Varför inte prova på en ny sport, lata dig på en kryssning och färdas mellan öarna eller utforska de historiska platserna?

 

Läs mer>>

 

   

Polen

Polen är ett land med imponerande skönhet – både naturlig och handgjord. Polacker är en nation genomsyrad av tradition och histoira med ett storartat arkitektoniskt arv.

 

Läs mer>>

 

 

 

     

Portugal

Portugal är södra Europas utpost mot Atlanten. Landets tid som ledande kolonialmakt och sjöfararnation är sedan länge över. Idag är landet en mångfald för turisterna.

 

Läs mer »

 

Spanien

Där Medelhavet når Atlanten och där Europa möter Afrika ligger Spanien som en av vår kontinents äldsta stater. 

 

Läs mer »

     
 

Tjeckien

Tjeckien ligger mitt i Europas korsning mellan gamla handelsvägar från öst till väst och från norr till söder. Idag är Tjeckien mer vida känt för sina många kuroter och spa hotell.

 

Läs mer »


Tel: 042 - 13 95 00             E-post: mail@turretur.se             Norra Storgatan 16, 25220 Helsingborg             © Copyright Turretur             


 | Webbkarta | Logga in |