BÄSTA SAFARIN I ZIMBABWE


 

12 DAGAR

På den bästa safarin i Zimbabwe resa hittar du allt, Hwange National Park, Victoria Falls, Mana Pools och naturligtvis fantastiskt djurliv


 

DAG 1
Avresa från Skandinavien för din Bästa safari i Zimbabwe

DAG 2
Ankomst till Victoria Falls Airport och efter pass, visum och tullformaliteter möts ni av er transferchaufför och blir körda till ert boende. Vid fallen finns det ett antal aktiviteter, t ex solnedgångskryssning på Zambezi, helikoptertur över fallen, linbana ovan trädtopparna eller bungy jump!

DAG 3
För att se Victoriafallen behövs ingen guide. Vägarna är tydliga och väl skyltade. Om ni ändå skulle önska en guide med till fallen kan vi givetvis ordna det till er.

DAG 4 - 6
Dags att fortsätta på bästa safarin i Zimbabwe. Ni hämtas upp efter utcheckning och körs ca 2,5 timme till Hwange National Park. Väl där börjar en härlig gamedrive på 2 timmar genom parken fram till nästa boende, Bomani Tented Lodge. Hwange är en unik nationalpark med olika miljöer och ett variationsrikt djur- och fågelliv. Möjlighet finns att utforska parken i både safaribil eller till fots med expertguide.

DAG 7 – 9
Transfer till airstripen för vidare flyg till Mana Pools National Park. Ni möts upp av er guide och kör till ert boende som heter African Bush Camps. Campen är belägen vid Zambezifloden så att sitta och koppla av i skuggan på campen när djur-och fågellivet dras till den otroliga vattenkällan är ett trevligt tidsfördriv. Ni kommer också att åka ut på gamedrives och gå på safarivandringar i parken som är känd för sina utmärkta vandringar.

DAG 10 – 11
Dags att flyga vidare! En kort flygning över till sjön Kariba i Matusadona National Park. Transfer till boendet, Changa Safari Camp.

För de som vill utforska omgivningen finns möjlighet till gamedrives, safarivandringar, båtkryssningar på sjön och även fiske. För de som bara vill ta det lugnt kan man luta sig tillbaka och njuta av den vackra utsikten från campen eller ta sig ett svalkande dopp i poolen.

 

DAG 12
Sista dagen är här och ni tar flyg till Victoria Falls för anslutningsflyg hemåt.

DAG 13
Hemkomst.


 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.