FILIPPINERNA FRÅN Ö TILL Ö


 

Filippinernas fantastiska övärld erbjuder mängder av möjligheter till härliga sol- och baddagar. Mängden kan emellertid göra det svårt att välja vilken eller vilka öar besökaren vill uppleva. Med denna resa vill vi visa hur enkelt det är att kombinera några av de mest populära av Filippinernas öar, Boracay, Bohol och Cebu. Men först stannar vi till i Manila.

14 DAGAR

~~~~~~~~~~

DAG 1    AVRESA FRÅN SKANDINAVIEN TILL MANILA

DAG 2    ANKOMST MANILA
Ankomst till Manila på förmiddagen. Transfer till det centralt belägna hotellet. Vila ut efter den långa flygresan. Ta några eftermiddagstimmar på stan. Manila har bland annat ett av Asiens största shoppingcenter, SM Mall of Asia.


DAG 3    MANILA - BORACAY
Stadsrundtur som ger en bild av stadens historia och nutid. Vi ser kända platser som Makati City, Nielsons Tower, den amerikanska kyrkogården och Fort Santiago. Transfer till flygplatsen och flyg till Caticlan. Därifrån fortsätter resan med buss och båt till Filippinernas kanske mest kända ö, Boracay. 

DAG 4 - 7    BORACAY
Fria dagar till eget förfogande. Här finns alla möjligheter till vattensporter som snorkling och dykning, picknickturer på ön, eller bara vanligt strand- och badliv. Det är nog inte förrän du vadar i land på Boracays strand efter en simtur som du riktigt förstår varför du åkt till andra sidan jordklotet för att få dig ett dopp. Ön är sju kilometer lång och en kilometer bred och är Filippinernas i särklass populäraste turistö. På västra delen ligger den 4 kilometer långa White Beach, av många ansedd som en av världen vackraste stränder. 

DAG 8    BORACAY - BOHOL
Transfer till flygplatsen för flyg till Cebu och vidare med färja till den betydligt lugnare ön Bohol.

 

DAG 9    BOHOL
Efter frukost väntar en heldagsutflykt med lunch inkluderat. Det är nu dags att utforska Bohols natur, kultur och historia. 


DAG 10    BOHOL
Naturligtvis finns det gott om stränder med fantastiska bad- och dykaktiviteter på Bohol. Idag finns det möjlighet att slappa på stranden eller vara aktiv i vattnet. Valet är ditt.


DAG 11    BOHOL - CEBU
Transfer till färjeläget för båtfärd till Cebu och vidare transport till hotellet. Staden Cebu har drygt tre miljoner invånare och allt en storstad ska ha, men det är betydligt trevligare att bo vid stränderna och baden ute på Mactanön, där hotellet är beläget. Det är lätt att göra en utflykt till stan. 

DAG 12    CEBU
Dagen börjar med en stadsrundtur i Cebu och du får möjlighet att se och uppleva stadens sevärdheter och shoppingmöjligheter. Lunch på lokal restaurang ingår i stadsrundturen. Det finns förstås också massor av möjligheter till sol och bad på Mactanön och om ni inte vill vara kulturella eller shoppa, kanske hotellets spaavdelning kan locka? 


DAG 13    HEMRESA
Transfer under eftermiddagen till flygplatsen i Cebu för flyg hem till Skandinavien. 

DAG 14    HEMKOMST
Ankomst Skandinavien på förmiddagen. 


RESAN GENOMFÖRS AV:


 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.